Hälsa

Allt du behöver för din hälsa


I Gottsunda Centrum finns allt du behöver för att hålla både humöret och hälsan på topp. I anknytning med varandra ligger vårdcentral, sjukgymnast, tandvård, bad och gym. Skippa bilresan in till stan och ta en promenad ner till centrum istället!

Nära till hands

Det finns hundra olika sätt att ta hand om sig. I Gottsunda Centrum hittar du de flesta. Om du känner dig hängig behöver du inte ta dig in till stan, kom istället ner till centrum och titta in på vårdcentralen. Efteråt är det bara några korta steg till apoteket för att hämta ut dina recept. 

STOP

Vi gör allt vi kan för att förhindra spridning av coronaviruset.

Om du har feber, ont i halsen, hosta eller andra besvär
från luftvägarna ber vi dig därför vänta utanför.
Gå inte in på mottagingen.

Ring oss på Gottsunda Vårdcentral,
018-611 78 10 

Håll igång träningen 

Det kan vara lätt att uppleva ett motstånd inför att träna. Ibland känns det som en hel procedur att gå igenom för att bara ta sig till gymmet och hem. Men i Gottsunda Centrum har du nära till träningen och kan plocka med dig en god matbit på vägen hem. 

Alla har vi olika sätt att träna på. Vissa gillar att springa ute, andra gymmar och du kanske gillar att simma några längder? Besök vårt moderna gym där du kan anpassa din träning precis som det passar dig, eller ta en sväng till badhuset.

När du är klar kan du avsluta det hela med en hälsosam måltid eller något gott att unna dig. Eftersom allt ligger i anknytning till varandra sparar du nämligen både tid och pengar på att besöka Gottsunda Centrum istället för att åka in till stan.