Om Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum är en samlingsplats för alla, där kulturer möts i allt från mat och godsaker till föreställningar och aktiviteter. Här hittar du etablerade restauranger, kulturhus, gym, badhus och allt annat du kan tänkas behöva.
Vi vill att man ska kunna känna en stolthet över Gottsunda och det centrum som vi tillsammans har byggt upp. Här kan alla mötas i en lugn och positiv anda som vi värnar om och arbetar aktivt för att upprätthålla.
I den vackra omgivningen hittar du allt du behöver inom mat, hälsa, kultur och aktiviteter samtidigt som du slipper slösa tid och pengar på att åka in till stan. Ta del av gemenskapen i ett växande område där alla hör hemma.

Hälsa och träning

Vårdcentral, tandläkare, sjukgymnast och apotek ligger alla inom gångavstånd till varandra. När man inte är pigg och behöver ta sig till vårdcentralen eller har ont och är i behov av en sjukgymnast kan det vara väldigt jobbigt att behöva ta sig in till stan för hjälp. Därför har vi sett till att all hjälp du kan behöva finns på ett och samma ställe.

Mat för alla tillfällen

Du är inte sugen på samma sak en stressig arbetsdag som du är en lugn fredagskväll eller efter ett besök till gymmet. Därför har vi samlat flera olika aktörer, från stora livsmedelsbutiker som Willys och ICA till snabbmatsställen som Frasses och Hinode Sushi. Du hittar goda fiskrätter av hög kvalitet hos Feskarn, heta currygrytor på Taste of Curry och en smarrig pizza på Ken’s.
 
Alla blir vi fikasugna ibland. Då kan du besöka Triller Mat & Bröd, där du hittar den kända ”Linnébullen”, eller Al Demashqi Sweets, som serverar fantastiska baklavabakelser.

Kultur

Kulturen är en stor del av Gottsunda Centrum. Du hittar verksamheter som ateljéföreningen Konstjord, Gottsunda Dans & Teater, Gottsundabiblioteket, Kontakten, Kulturpunkten och Gottsunda Marknad. Här möts aktiviteter och skapande med en lugn och ro som kan vara välbehövd i vardagen. Se föreställningar, gå en kurs eller kom bara och möt nya människor.