Föreningshuset Kontakten

​​​​​​​

Kontakt-information


Telefon: 018-19 46 20
E-post:info@kontakten.nu
Adress: Valthornsvägen 7, Entré E, Gottsunda Kulturhus
Kontaktperson: John Nealis
För bokning av lokalerna, kontakta oss på e-post.

​​​​​​​Öppettider:
Tisdag, onsdag, torsdag kl.16.00-20.00

Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda Kulturhus i Gottsunda Centrum. 


Föreningshuset Kontakten - öppet för alla!  Vi finns i Gottsunda Centrums Kulturhus i Gottsunda och har öppet för allmänheten tisdag, onsdag, torsdag kl.16.00-20.00.
Under måndag-söndag kl.09.00-21.00 har vi öppet för föreningar.
Som förening bokar du lokal genom att höra av dig till oss via e-post. 

​​​​​​​Kontakten ska stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration samt stimulera till egenmakt och organisering. Kontakten vill stärka civilsamhället och bidra till stadsdelsutvecklingen i Gottsunda/Valsätra. Tillsammans skapar vi större kontaktnät för dig och din förening och vi möjliggör möten mellan människor och kulturer. Samverkan är central i Kontaktens verksamhet, samverkan gör att resurserna når fler.

Hos oss finns även FRITIDSBANKEN!
Som är som ett bibliotek, fast med sport- och fritidsutrustning. Alla får låna, allt är gratis och det är fokus på miljö. Bakom Fritidsbanken står Upplands Idrottsförbund, Region Uppsala och Uppsala Kommun. Uppsalas första Fritidsbank drivs av Studiefrämjandet och ligger vägg i vägg med Kontakten, mellan Gottsunda Marknad och biblioteket i Gottsunda Kulturhus.
  • entr-kontakten
  • kaukau-koket-del-2-kontakten
  • laxhorna-kontakten-nedre-plan-kopia
  • musikrummet-kontakten
  • trapp-till-overvaning-kontakten
  • kontakten2
  • logo_moder_farg