Handla

Shoppa loss - det är du värd


Vi är ett centrum med lite av ALLT. Vi är ditt centrum – nära till hands. Här veckohandlar du din mat och dryck, här finns färdiglagad mat som du kan ta med hem eller äta på plats. Du hittar kläder och skor för hela familjen, både till vardags och fest. Leksaker till barnen och alla kalasen. Vi har det som behövs för att få vardagen att gå ihop och även sätta guldkant på den ibland.

Våra butiker

Butiker i Gottsunda Centrum

Om du är shoppingsugen har vi på Gottsunda Centrum något för dig! Hos oss hittar du många butiker som du kan strosa runt i. Du kanske är på jakt efter nya skor, behöver köpa födelsedagspresenten till mamma eller du kanske vill hitta goda råvaror till middagen? Oavsett vad är du välkommen in i våra butiker!

Hitta din stil i våra butiker

I våra butiker finner du de senaste trenderna. Om du vill köpa nya skor ska du gå till Deichmann som har ett brett urval av skor. Oavsett din smak och stil har de skor som passar dig. Vill du fynda och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle ska du kolla in Uppsala Stadsmission som driver en second hand-butik. Här kan du hitta unika prylar och klädesplagg.

Mer butiker och service

I gallerian hittar du även andra butiker och service. Här kan du hämta ut ditt recept hos någon av våra apotek, köpa med blommor från Interflora, lyxa till det med en manikyr på Tips & Cups eller varför inte piffa upp håret hos någon av våra proffsiga hårsalonger eller barberare? Om din klocka har stannat kan du enkelt byta batteri hos Sko- och nyckelservice, de har även kemtvätt för dina finaste plagg och mattor. 

Våra matbutiker

I våra matbutiker hittar du allt du behöver för att laga en god maträtt. Både Willys och ICA har ett brett sortiment av matvaror. Här hittar du massor av inspiration och matglädje. På Östra Porten Food kan du handla mat från världens alla hörn. De har manuella diskar och färska råvaror. Varmt välkommen in till våra butiker! 

Generella öppettider


Vardagar 10:00–19:00
Lördagar 10:00–17:00
Söndagar 11:00-17:00
ICA & Willys 8-21, ICA öppar kl 7 vardagar.
Klicka här för att se restaurangernas öppettider.

Luncha i Gottsunda


Här hittar du ett brett utbud av olika maträtter. Oavsett vad just du är sugen på kan du sitta och äta med dina kompisar på mattorget.

Välkommen!

Menyer


​​​​​​​Här hittar du menyerna till våra restauranger. Vad är du sugen på idag?
​​​​​​​Husman, Indiskt, hamburgare, pizza, asiatiskt, fisk & skaldjur eller sallad.
Du bestämmer!

​​​​​​​→ Klicka här för menyer