Shoppa loss - det är du värd


Vi är ett centrum med lite av ALLT. Vi är ditt centrum-nära till hands. Här veckohandlar du din mat och dryck, här finns färdiglagad mat som du kan ta med hem eller äta på plats. Du hittar kläder och skor för hela familjen, både till vardags och fest. Leksaker till barnen och alla kalasen. Vi har det som behövs för att få vardagen att gå ihop och även sätta guldkant på den ibland.

Generella öppettider


Vardagar 10:00–19:00
Lördagar 10:00–17:00
Söndagar 11:00-17:00
Ica & Willys 8-21, Ica öppar kl 7 vardagar
Klicka här för att se restaurangernas öppettider.
Lunch 11:00-14:00

Luncha i Gottsunda


Här hittar du ett brett utbud av olika maträtter. Oavsett vad just du är sugen på kan du sitta och äta med dina kompisar på mattorget.
Välkommen!

Menyer


​​​​​​​Här hittar du menyerna till våra restauranger.  Vad är du sugen på idag ?
Husman, Indiskt, hamburgare, pizza, asiatiskt, fisk & skaldjur eller sallad. 
Du bestämmer!
Klicka här

Mattorget i Gottsunda Centrum

Hungrig? Här hittar du det perfekta lunch-alternativet som gör att du orkar hela arbetsdagen. När du har ätit klart kan du inhandla allt du behöver för att laga en fin fredagsmiddag eller inleda ett storkok till familjens matlådor.

Bota sötsuget

Sötsuget kan slå till när som helst under dagen. Oavsett om det är innan, under eller efter maten finns det något för alla i Gottsunda Centrum. Den kända ”Linnébullen”- en stor och ljuvligt god kanelbulle, hittar du hos Triller Mat & Bröd. Eller varför inte lite härligt baklava? Godsakerna från Al Demashqi Sweets kommer att skapa ett fyrverkeri av smaker i din gom. Spendera fikastunden på plats eller köp med dig något gott hem för att avnjuta framför teven.

För dig som har ont om tid

Om du vill ha något snabbt är det bara att springa in på klassiska Subway, Frasses eller Ken’s.
För dig som hellre vill ha mat med smaker från Asien finns det smakstarka Hinode Sushi, Mandarin Garden och Indian Khusboo. Är du mer sugen på husman,sallad eller en soppa så titta in hos Triller och Feskarn. Fredagspåsen hämtar du snabbt hos Feskarns och dryck finns alldeles intill.