Bakluckeloppis 25 september!


Under Gottsunda Dagen, klockan 11-16, fyller vi parkeringen närmast kyrkan med gamla och nya prylar. Passa på att rensa i förråden och boka en plats! 
Äntligen kommer vi ha bakluckeloppis igen! Det kommer att finnas 50 platser och det är endast förbokning som gäller. Så ta och säkra din plats och boka redan nu. En plats kostar 100 kronor och du får ta med ditt eget bord, finns ej möjlighet att hyra bord på plats. 

Sälja på Gottsundas bakluckeloppis: 


Dag och tid

Om du vill sälja och vara med på vår Bakluckeloppis den 25 september på Gottsunda Dagen så måste du föranmäla dig genom att maila till anna.andersson@uppsalafastighets.se .
Du behöver ange för och efternamn och personnummer när du anmäler dig.
Det är alltså förbokning av plats som gäller denna gång och vi har 50 stycken platser.
Vi har öppet från kl 10- 11 för upplockning och iordningställande, från kl 11 kommer kunderna.
Vi finns där och hjälper er till rätta. Vi har på grund av pandemin ett begränsat antal säljplatser.

Pris

100 kr för en plats med vanlig bil. (ca 3 m). Skall swishas när du anländer till loppisen på nummer 123 221 46 41. (Uppsala Kommuns Fastighets AB)


Vi hjälps åt att hålla Loppisen smittsäker:

1. Stanna hemma om du är sjuk. Vid minsta symptom ber vi dig att stanna hemma.
2. Håll avstånd. Viktigt även utomhus.
3. En i taget. Be vänligt kunder att vänta om det blir trångt runt säljplatsen.
4. Tomrum mellan säljplatserna. Under rådande pandemiläge ska det finnas tomma ytor mellan varje säljplats, minst två meter mellan säljarnas bord. Du får alltså INTE använda dessa ytor för att ställa upp prylar på.
5. Tvätta händerna. Tänk på handhygienen, sprita eller tvätta händerna ofta. Vi rekommenderar att du även har handsprit till dina kunder. Använd gärna munskydd eller visir för att dina kunder ska känna sig säkra.
6. Hjälps åt. Ta hänsyn, visa omtanke och påminn varandra vänligt.

Övrigt

Glöm inte att ta med växelpengar (alla kunder har ej swish) och påsar som ni kan stoppa grejorna i när kunden handlar. Mat och dryck finns att köpa inne i centrum. Bord får man ta med själv, finns ej att hyra. Tänk på att en del kunder kanske vill betala med Swish så har du inte redan det kan det vara en bra idé att skaffa det.


Vad gör man av ev skräp och tomma kartonger?

Alla som säljer tar själva hand om sitt skräp. Man städar runt sin egen plats. Kartonger och annan återvinningsbart kan lämnas på miljöstation. (närmast finns bakom Gottsunda Centrum och  i Boländerna.

Varför måste jag lämna namn och personnummer när jag säljer?

Enligt Skatteverkets regler är vi som uthyrare av plats skyldig att ha dessa uppgifter. Om Skatteverkets begär måste vi lämna dem dessa uppgifter.