Att göra, för hela familjen


I Gottsunda Centrum finns det mycket att göra. Vi arrangerar evenemang, utställningar, föreställningar, sagostunder, läxläsning och kurser m.m. På Gottsundabadet kan du bada, träna på gymmet och basta. Häng med oss på Instagram och Facebook och glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så att du inte missar det som händer.

Generella öppettider

Vardagar 10:00–19:00
Lördagar 10:00–17:00
Söndagar 11:00-17:00
Ica & Willys alla dagar 8-21, Ica öppnar 7 vardagar.
→ Klicka här för att se restaurangernas öppettider.
Lunch 11:00-14:00

Luncha i Gottsunda!


Här hittar du ett brett utbud av olika maträtter. Oavsett vad just du är sugen på kan du sitta och äta med dina kompisar på mattorget. Välj och smaka!
Välkommen!

Menyer


​​​​​​​Här hittar du menyerna till våra restauranger.  Vad är du sugen på idag?
Husman, indiskt, hamburgare, pizza, asiatiskt och sallad.  Du bestämmer!
→ Klicka här


Stort utbud av aktiviteter

I vårt hus händer det ofta olika aktiviteter, så håll dig uppdaterad. Följ oss på facebook och Instagram så du inte missar något. Klicka här!
Välkommen att hänga med oss!

Mattorget i Gottsunda Centrum

Hungrig? Här hittar du det perfekta lunch-alternativet som gör att du orkar hela arbetsdagen. När du har ätit klart kan du inhandla allt du behöver för att laga en fin fredagsmiddag eller inleda ett storkok till familjens matlådor.

Bota sötsuget

Sötsuget kan slå till när som helst under dagen. Oavsett om det är innan, under eller efter maten finns det något för alla i Gottsunda Centrum. Den kända ”Linnébullen”- en stor och ljuvligt god kanelbulle, hittar du hos Triller Mat & Bröd. Eller varför inte lite härligt baklava? Godsakerna från Al Demashqi Sweets kommer att skapa ett fyrverkeri av smaker i din gom. Spendera fikastunden på plats eller köp med dig något gott hem för att avnjuta framför teven.

För dig som har ont om tid


Om du vill ha något snabbt är det bara att springa in på klassiska Subway, Frasses eller Ken’s.
För dig som hellre vill ha mat med smaker från Asien finns det smakstarka Hinode Sushi, Mandarin Garden och Indian Khusboo. Är du mer sugen på husman,sallad eller en soppa så titta in hos Triller och Feskarn. Fredagspåsen hämtar du snabbt hos Feskarns och dryck finns alldeles intill.