Mat för alla tider och alla individer


Gottsunda Centrum har ett brett utbud vad du än kan tänkas bli sugen på i matväg. Här hittar du allt från enkla maträtter att köpa med dig hem efter jobbet, till högkvalitativa råvaror som du kan använda till att laga en välkomponerad familjemiddag.
​​​​​​​

Generella öppettider


Vardagar 10:00–19:00
Lördagar 10:00–17:00
Söndagar 11:00-17:00
Klicka här för att se restaurangernas öppettider.
Lunch 11:00-14:00

Luncha i Gottsunda!


Här hittar du ett brett utbud av olika maträtter. Oavsett vad just du är sugen på kan du sitta och äta med dina kompisar på mattorget. Välj och smaka!
Välkommen !

Menyer


​​​​​​​Här hittar du menyerna till våra restauranger.  Vad är du sugen på idag ?
Husman, Indiskt, hamburgare, pizza, asiatiskt, sallad.  Du bestämmer!
Klicka här

Mattorget i Gottsunda Centrum

Hungrig? Här hittar du det perfekta lunch-alternativet som gör att du orkar hela arbetsdagen. När du har ätit klart kan du inhandla allt du behöver för att laga en fin fredagsmiddag eller inleda ett storkok till familjens matlådor.

Bota sötsuget

Sötsuget kan slå till när som helst under dagen. Oavsett om det är innan, under eller efter maten finns det något för alla i Gottsunda Centrum. Den kända ”Linnébullen”- en stor och ljuvligt god kanelbulle, hittar du hos Triller Mat & Bröd. Eller varför inte lite härligt baklava? Godsakerna från Al Demashqi Sweets kommer att skapa ett fyrverkeri av smaker i din gom. Spendera fikastunden på plats eller köp med dig något gott hem för att avnjuta framför teven.

För dig som har ont om tid

Om du vill ha något snabbt är det bara att springa in på klassiska Subway, Frasses eller Ken’s.
För dig som hellre vill ha mat med smaker från Asien finns det smakstarka Hinode Sushi, Mandarin Garden och Indian Khusboo. Är du mer sugen på husman,sallad eller en soppa så titta in hos Triller och Feskarn. Fredagspåsen hämtar du snabbt hos Feskarns och dryck finns alldeles intill.