Kontorsetablering

Våren 2016 påbörjade vi bygget av våra nya kontorslokaler  som byggs med ett högt läge och med moderna arbetsplatser för både företag och institutioner. De moderna lokalerna byggs i tre plan på centrumanläggningens norra del i samband med att man även bygger nya lokaler för vårdcentralen och folktandvården.

De som etablerar sitt företag här får ett fantastiskt paket: handel, service, restauranger /café och kultur i samma hus, nära till natur och löparspår, badhus, gym, bra kommunikationer och 10-15 minuter in till Uppsala centrum.

Gottsunda är en naturskön stadsdel i sydvästra Uppsala med närhet till såväl Gottsundagipens naturområde som till den välbesökta Vårdsätraviken. Centrumanläggningen är närområdets naturliga mötes- och marknadsplats för såväl konsumenter som för företag. Redan idag är centrumet välbesökt och erbjuder allt från livsmedelsbutiker och service till bibliotek, teater, bad och gym.

Bra infrastruktur, så att resor mellan centrala Uppsala och Gottsunda är snabba och smidiga.  Det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till kontoren och redan idag finns det busshållplatser för stomlinjebussar och övriga stadsbussar.

Kontorsbyggnadens öppna och välkomnande läge ger företag en utmärkt möjlighet att profilera sig och synas mot anläggningens infart och gatumiljö. Fasaden får ett modernt uttryck med spännande fasad.

Våningsplanen erbjuder flexibla planlösningar, vilket innebär att företag har möjlighet att anpassa storleken på kontorsytan efter behov. Kontorsytan erbjuds från hela våningsplan om ca 1000 m² ner till mindre lösningar om ca 100 m². Det går även att länka ihop flera våningar. Våningsplanens utformning och goda tekniska standard innehåller ett brett utbud av moderna lösningar och kan i hög grad anpassas efter företagets behov och önskemål.

För mer information, Sebastian Pradilla 018-40 00 60 , Sebastian.pradilla@uppsalafastighets.se

Fotograf: Göran Ekeberg